Cultuur

Home E Activiteiten E Cultuur

Cultuur

Het enthousiaste team “Cultuur” zorgt elk jaar voor meerdere, superleuke activiteiten. De kerstmarkt bijvoorbeeld is één van de grootste activiteiten van het jaar: met de toffe kraampjes en de gezellige winterse sfeer steelt die echt de show. Ook de “Cultuurreis” valt niet te vergeten, daarbij nemen de studenten een meerdaagse trip naar een stad in het buitenland en worden ze helemaal ondergedompeld in de cultuur ervan. Daarnaast organiseert het team ook nog de ‘LBKultuur Quiz”, waarin iedereen kan uitpakken met zijn/haar (vaak meest willekeurige of nutteloze) kennis en misschien zelfs een leuke prijs mee naar huis kan nemen. Ten slotte kan iedereen zijn/haar talenten tonen op “Concerto Rurale”: of het nu muziek, acrobatie of een ander verborgen talent is… iedereen is welkom!

Naast nog enkele kleinere activiteiten worden er ook doorlopend kooravonden en danslessen georganiseerd voor wie een muzikale uitlaatklep kan gebruiken.

 

Revue

De “Revue” is een onmisbaar jaarlijks evenement van LBK. Het is een toneelvoorstelling waarin we de proffen en assistenten imiteren en jullie hopelijk goed doen lachen. Zowel het script schrijven als decor/attributen maken en zelfs het acteren: we doen het allemaal zelf. Echt een evenement voor studenten dus!