Company of the Month

Over Arvesta

Arvesta is een huis van meer dan 40 sterke merken, actief in de land- en tuinbouw, diervoeding en retail.  Dankzij meer dan 120 jaar expertise bieden we onze klanten van over de hele wereld de beste oplossingen. We adviseren hen en bouwen samen met hen aan de landbouw van morgen, dankzij onze smartfarming solutions, innovaties en duurzame oplossingen. Samen met meer dan 2400 #ExpertsintheField kan je mee impact maken op een duurzame landbouw. Of je nu de baan op wilt naar onze boeren,  een marketingtopper bent, of aan de slag wil in onze productiesites… elk ‘groentje’ zonder werkervaring vindt bij Arvesta z’n ding! Samen werken we aan een duurzame land- en tuinbouw voor gezonde kippen, lekkere patatjes en heerlijke groentjes! Ben jij klaar voor ‘n beestige eerste werkervaring?

Junior Melkvee Specialist

Young Graduate Program

De vacature hiervan staat nog niet online (sollicitatieperiode start in februari), maar via deze form kan er wel al ingeschreven worden:

Arvesta Jobs

Bekijke de website van Arvesta voor meer informatie en andere vacatures

Meer informatie >

Arvesta Nieuws

Arvesta lanceert nieuw veevoedermerk Proxani

Proxani wordt het tweede veevoedermerk, naast Aveve, binnen de divisie Animal Nutrition van Arvesta. De namen ForFarmers België en Dumoulin verdwijnen weldra uit het straatbeeld.

Meer informatie >

Arvesta benoemt Niek Depoorter tot nieuwe CEO

Arvesta, de toonaangevende full-service partner van land- en tuinbouwers in België en daarbuiten, kondigt de benoeming aan van Niek Depoorter als nieuwe CEO. Vanaf 1 januari 2024 zal Niek de rol overnemen van de huidige CEO, Eric Lauwers.

Meer informatie >