Studenten

Vacatures / Evenementen

Jobbeurs

Onze jobbeurs zal dit academiejaar plaatsvinden op 21 maart 2024 in de Sportoase te Leuven. Gedurende deze namiddag krijgen jullie de kans om kennis te maken met enthousiaste bedrijven uit verschillende sectoren. Of je nu reeds bent afgestudeerd, PhD of masterstudent bent of bachelorstudent op zoek naar een stage, iedereen is welkom om de werkmogelijkheden als toekomstig bio-ingenieur te ontdekken!

BR Launches

Een BR Launch is de ultieme gelegenheid om potentiële werkgevers te leren kennen en één op één te netwerken in een gezellige sfeer. Tijdens deze avond komen er een 3 à 4-tal bedrijven zichzelf voorstellen door een korte presentatie te geven over de missie en visie van het bedrijf en alles daarrond. Nadien voorzien we vanuit LBK een netwerkingsreceptie met drank- en eetgelegenheid. Dit biedt jullie de mogelijkheid om verdere vragen te stellen met betrekking tot de werking, werksfeer, rekruteringsvormen,… van het bedrijf.

Career Evenings

Onze Career Evenings zijn er om je soft skills te trainen en extra vaardigheden te ontwikkelen. We mikken op alle competenties die niet op theoretische kennis berusten en die we vaak niet (of in zeer beperkte mate) op de schoolbanken leren. Het zijn vooral zaken zoals presenteren, vergaderen, onderhandelen… Allemaal skills waar elke werkende ingenieur dagelijks mee geconfronteerd wordt, maar die nergens in ons curriculum aan bod komen. Door het organiseren van een heel gamma aan workshops stomen we bio-ingenieurs klaar voor de arbeidsmarkt.