Onthaalactiviteiten

Home E Eerstejaarswerking E Onthaalactiviteiten

Onthaalactiviteiten

We vinden het natuurlijk erg belangrijk dat de eerstejaars elkaar goed leren kennen en een hechte groep worden. Om hier een handje bij te helpen organiseert onthaal ook doorheen het jaar verschillende activiteiten. Enkele voorbeelden hiervan staan verder uitgelegd:

Peter- en meteravond

Tijdens deze leuke avond zullen de eerstejaars een peter(s) en/of meter(s) toegewezen krijgen. Gezellig ergens iets gaan drinken, praten over het verloop van de eerste paar weken en nog veel meer. De peters en meters zijn studenten uit de 2de bachelor en zullen de eerstejaars onder hun vleugels nemen. De eerstejaars zullen altijd bij hen terecht kunnen voor vragen, bezorgdheden of gewoon is voor een leuk feestje. Deze avond zal eindigen met een super leuk feestje.

 

Jeneverhonkbal

Tijdens deze sportieve activiteit wordt er honkbal gespeeld, maar bij elke honk moet er jenever/non alcoholisch shot gedaan worden.

Ontbijt op campus

Wat liever dan een dag op de campus beginnen met een heerlijk ontbijt? De eerstejaars worden allemaal uitgenodigd in het Arenbergpark om daar samen met onthaal te ontbijten. Ook dit is weer de ideale gelegenheid om elkaar en onthaal wat beter te leren kennen.

Middageten in de Baarr

Om onze geliefde Baarr wat beter te leren kennen, wordt ook hier eens samen gegeten. Je kan er een broodje bestellen, soep drinken, een koekje halen, je jaargenoten en ouderejaars leren kennen en nog veel meer.

Eerste bac feestje

Dit feestje zal plaatsvinden in onze geliefde fakbar genaamd de Gnorgl. Het feestje wordt speciaal georganiseerd voor alle eerstejaars. Op die manier kunnen ze niet alleen de fakbar waar epische feestjes georganiseerd zullen worden, maar ook elkaar beter leren kennen.