Onthaalweekend

Home E Eerstejaarswerking E Onthaalweekend

Onthaalweekend

Onthaalweekend is een driedaagse voor de eerstejaars bio-ingenieur studenten en vindt in de laatste week voor de start van het academiejaar plaats. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en om de eerste dagen van het nieuwe academiejaar al wat bekende gezichten te zien. Het is een weekend vol leuke activiteiten die je zeker niet wilt missen!

Welcome weekend is a three-day event that takes place the week before the academic year starts meant for first-year bioscience-engineering students. It is the perfect opportunity to make new friends to spend the first days of the year with. It is a weekend full of fun activities that you definitely don’t want to miss!

Onthaalweekend 2024

Voor wie? Studenten die in academiejaar 2024-2025 starten aan de opleiding bachelor in de bio-ingenieurswetenschappen in Leuven

Wanneer? 11 t.e.m. 13 september 2024

Waar? Jeugverblijf Zozimus, Witteweg 30, 3390 Bekkevoort

Prijs? Meer info volgt later, meestal rond de €40-45

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over praktische zaken en het supertoffe, programma dat we voor je in petto hebben. Bereid je voor op een weekend vol spannende activiteiten, onvergetelijke ontmoetingen en de kans om vrienden voor het leven te maken! Een betere manier om je eerste jaar aan de universiteit te beginnen bestaat niet!

 

Bij vragen/opmerkingen kan u ons bereiken op onthaal.verantwoordelijke@lbk.be.

Inschrijven kan via: