Onthaalweekend

Home E Eerstejaarswerking E Onthaalweekend

Onthaalweekend

Onthaalweekend is een driedaagse voor de eerstejaars bio-ingenieur studenten en vindt in de laatste week voor de start van het academiejaar plaats. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en om de eerste dagen van het nieuwe academiejaar al wat bekende gezichten te zien. Het is een weekend vol leuke activiteiten die je zeker niet wilt missen!

Welcome weekend is a three-day event that takes place the week before the academic year starts meant for first-year bioscience-engineering students. It is the perfect opportunity to make new friends to spend the first days of the year with. It is a weekend full of fun activities that you definitely don’t want to miss!

Onthaalweekend 2023

Inschrijven in via het formulier kan tot en met 13/09 23:59. Indien je hierna wilt inschrijven voor het onthaalweekend, gelieve een mail met alle informatie te sturen naar onthaal.verantwoordelijke@lbk.be

Wanneer? Vanaf 13u30 op 15 september tot 11u op 17 september


Waar? Jeugdverblijfcentrum de Royer Brem, 3670 Oudsbergen. Je kan samen met ons de trein nemen in Leuven, Hasselt of Antwerpen, of de bus in Genk.
Aan elk station zullen 2 onthaal leden jullie opwachten in witte labojassen!


Hoe laat verwachten we jullie 15 september op jullie vertrekplaats?

– Leuven: 11u15

– Antwerpen-Centraal: 10u40

– Hasselt: 12u15

– Genk: 13u

– Eigen vervoer: 13u30 op de kampplaats

De activiteiten gaan van start om 14u, geef bij je inschrijving zeker aan als je later aansluit!

Voor wie? Studenten die in academiejaar 2023-2024 starten aan de opleiding bachelor in de bio-ingenieurswetenschappen in Leuven

Prijs? €42

Inschrijving? Via de knop hieronder. Je krijgt na het inschrijven een automatische bevestigingsmail van google, dit wil zeggen dat we jouw inschrijving goed ontvangen hebben! Er volgt later nog een mail met de correcte betalingswijze.
Bekijk de site regelmatig om geen updates te missen!


Wat staat er op de planning?
Van vrijdag maken we gebruik om elkaar te leren kennen en sluiten we de dag af met een (keileuke) quiz en daarna een (nog leuker) feestje. Het thema van het feestje is “Hoe zie jij jezelf binnen 20 jaar?” (stel je maar eens voor dat je je bio-ingenieursdiploma toch niet gebruikt zou hebben 😉), dus vergeet zeker je verkleedkleren niet! Zaterdag geven we jullie al zoveel mogelijk tips and tricks mee die je misschien wel kan gebruiken bij de start van het academiejaar en eindigen we de dag met een cantus. Zondag is het na het ontbijt helaas al tijd om naar huis te gaan..


Wat mag je zeker niet vergeten?

  • Toiletgerief (er zijn douches aanwezig)
  • Keukenhanddoek
  • Matje/luchtmatras/veldbed + kussen + slaapzak
  • Kledij die (een beetje) vuil mag worden
  • Regenjas
  • Sportieve kledij + sportschoenen voor zij die graag in de ochtend een rondje gaan lopen met de onthaal leden
  • Een plastieke beker!
  • Cash geld voor een drankje en codex (liedjesboek dat we gebruiken op de cantus)
  • Verkleedkleren feestje (thema: Hoe zie jij jezelf binnen 20 jaar?)

Bij vragen/opmerkingen kan je ons altijd bereiken op onthaal.verantwoordelijke@lbk.be