Vacancies

Junior Product Manager Biologicals

Ben jij een snel lerende teamplayer met een sterke interesse in biologische oplossingen in de gewasbeschermingsindustrie? Dan is deze opportuniteit misschien precies wat je zoekt:

Een uitdagende jobinhoud
• Na een periode van training en coaching ben je verantwoordelijk voor de marketing van onze nieuwe, innovatieve biologicals (biostimulanten en biologische gewasbeschermingsmiddelen), die worden ontwikkeld door onze eigen R&D en Product Development afdelingen.
• Je bepaalt de strategische marketingplanning van deze biologicals en neemt deel aan verschillende projectteams, waarbij je ook andere afdelingen betrekt in beslissingen (o.a. Regulatory, Supply Chain, Sales).
• Je ontwikkelt technische en commerciële onderbouwing, bepaalt de marktpositionering van je productportfolio en voert de nodige analyses uit.
• Je hebt contact met distributeurs en influencers van Globachem en ondersteunt het interne Sales team met productkennis, benchmarking, USP’s, ….
• Je bereidt samen met de Sales afdeling budgetten en forecasts van de producten voor op korte en lange termijn. Het doelgebied strekt zich uit op globaal niveau.
• Je rapporteert rechtstreeks aan het Head of Sales & Marketing.

Profiel
• Je hebt een Master in Biowetenschappen of een gelijkwaardig diploma met een sterke interesse voor Marketing en Sales
• Je hebt een passie voor landbouw en je bent geïnteresseerd in het ontwikkelen van oplossingen in de gewasbeschermingssector, waarbij biologische middelen worden geïntegreerd als een oplossing tegen verschillende plagen voor zowel speciality als arable crops.
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Kennis van andere talen (Frans, Duits, Spaans) is een troef.
• Je leert snel en bent bereid je tot een expert te ontwikkelen op marketing-, technisch- en salesgebied om oplossingen voor de sector aan te brengen.
• Je bent een teamspeler en je bent in staat om samen te werken met collega’s van verschillende afdelingen
• Je bent een strategisch denker, goed georganiseerd en je kan gemakkelijk structureren
• Je bent proactief en flexibel en beschikt over een echte ondernemersmentaliteit.
• Je werkt vanuit Sint-Truiden en bent bereid om af en toe te reizen binnen Europa en uitzonderlijk buiten Europa. Thuiswerk is mogelijk voor 2 dagen per week.
• Je kan je vinden in onze FRAMILY waarden (Fun, Respect, Ambition, teaMwork, Innovation, fLexibility, familY)

Groundwater Modelling Specialist

IMDC is looking for a hydrogeologist / bio-engineer or civil engineer with a specialisation or interest in groundwater flow. You will be engaged in studies and projects related to the sustainable use of natural water resources, such as climate change impact assessment and mitigation (droughts), nature development, both in a national and international context. You will be able to apply your relevant technical knowledge in a team of professionals. By linking your technical understanding of a problem to practical knowledge, you provide our clients with the best technical and economical solutions

Senior Water Resources Engineer

IMDC is op zoek naar een ingenieur met ervaring in hydrologische en hydraulische analyse en modellering van natuurlijke en door de mens aangelegde rivier- en drainagesystemen, en in de beoordeling en het beheer van overstromingsrisico’s en de bestrijding van droogte. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon met een innovatieve mentaliteit, die in staat is om in een projectteam te werken, maar die ook zelfstandig kan werken en niet bang is om initiatief te nemen en een team aan te sturen om studies uit te voeren. Je zult betrokken zijn bij projecten in zowel een nationale als internationale context. Je bent in staat om je relevante technische kennis toe te passen in een team van professionals. Door je technische kennis te koppelen aan praktische oplossingen, voorzie je onze klanten van de beste technische en economische oplossingen.

Hydraulisch ingenieur /hydroloog

IMDC is op zoek naar een waterbouwkundig ingenieur of hydroloog met interesse in hydraulische analyse van natuurlijke en door de mens aangelegde rivieren en afwateringssystemen. Als deskundige zal je je bezighouden met studies en projecten die verband houden met het duurzaam gebruik van onze natuurlijke watervoorraden, zoals de beoordeling en beperking van de impact van de klimaatverandering (overstromingen en droogtes), natuurontwikkeling en (binnen)scheepvaart, zowel in een nationale als internationale context. Ja zal je technische kennis kunnen inzetten in een team van professionals. Door je technisch inzicht in een probleem te koppelen aan praktische kennis, voorzie je onze klanten van de beste technische en economische oplossingen.