Menu







18:00-19:00 Warme ontvangst met hapjes en een drankje
Met o.a. een gebakken coquille met vinaigrette van chorizo en pijnboompitten, kaviaar van aubergines,...

19:00-22:00 Diner aan tafel

*Voorgerecht*

Salade Noordzeekrab met honingtomaat, gepekelde meloen en basilicum-crème, fris-zure ponzu vinaigraitte // Lauwe salade van linzen met crème van paprika, geitenkaas en krokante Parmezaan (vegetarisch)

*Hoofdgerecht*

Presa Iberico met lentegroenten en 'polentini' (aardappelbereiding), Ibericoham en jus van sherry met tijm // Open ravioli met jonge bladspinazie en paddenstoelen, schuim van knoflook (vegetarisch)

*Dessertbuffet*

Hasseltse tiramisu
Panna cotta van mango
Duo van chocolademousse
Vers fruit
Dessert 'royal' (mousse met rode vruchten)

Bij het menu worden bijbehorende wijnen voorzien, alsook bier, frisdranken, water, koffie en thee.