Een Gnorgl, wat is dat nu juist? Het is de gloednieuwe fakbar van LBK! Nadat de Baarr ons hartje – en de maag – overdag vult, gaat in de Gnorgl de gezelligheid rustig verder tijdens de nachtelijke uurtjes. Ons gezellig café is dé uitvalsbasis voor elke bio-ingenieur, en is gelegen op de Geldenaaksebaan 2. Door onze ligging aan de Parkpoort, op een steenworp van Sportoase, is de Gnorgl slechts enkele minuten fietsen vanuit zowel Heverlee als het centrum!

Elke avond (vanaf 22 uur) zal het Gnorgl-team paraat staan om jou te verwennen met de beste cocktails en de koudste pintjes. Natuurlijk bieden wij ook niet-alcoholische verfrissingen aan. Van een thema-avond zijn we zeker niet vies, dus houd zeker onze Facebookpagina in het oog om er geen enkele te missen! Je kan je bovendien wagen aan één van onze recordjes en jouw naam vereeuwigen op het krijtbord. Kortom, de G is de ideale plaats om even uit te blazen na een dagje hard studeren. Onze sympathieke tappers zullen hierbij steeds het nodige doen om jouw bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. We vragen je dan ook om de veiligheidsmaatregelen strikt na te leven, zo kunnen we iedereen een fijne avond garanderen.

Voorlopig blijft het nog eventjes bij dromen, en focust ons team zich nog even op de laatste loodjes van de verbouwingen. Het einde van de lange rit is echter bijna in zicht en binnenkort staan we weer helemaal klaar om jullie te ontvangen. Stay tuned!