Humus

Home E humus 19 mei

Humus

Dinsdag
Woudloop
Woensdag

Wandeling GRB

LBK Koor 

Aftap Baarr

Woordje van de preses

Dag boeren

De laatste weken voor de examens zijn aangebroken. Ik wens jullie alvast heel veel succes met jullie examens! Studeer goed, zorg voor voldoende ontspanningsmomentjes tussendoor, ga sporten, kom buiten met het mooie weer, en knal die examens! Heel veel succes!!!

Raoul

Woordje van Onderwijs

Dag liefste toekomstige bio-ingenieurs,

Hopelijk gaan jullie een zalige week tegemoet. Wij willen jullie er nog eens aan herinneren dat je voor al je onderwijsvraagjes bij ons terecht kan. Elke maandag kan je om 19:00 naar onze Open Onderwijs Vergadering (OOV) komen die open is voor alle bio-ingenieurs (joepie!!!). Daar kan je al je vraagjes of opmerkingen kwijt. Die vergadering is altijd in LAND 00.42 in het landbouwinstituut. Voor andere vraagjes kan je ons altijd een mailtje sturen op onderwijs.verantwoordelijke@lbk.be of op onderwijs.secretaris@lbk.be.Of je kan onze anonieme form invullen die je kan terugvinden op de Facebookpagina van LBK Onderwijs.

Lieve groetjes,

Je onderwijsduo (Silke & Lin)

Bier van de week: À la carte
Deze week geven we jullie een best-of van dit semester. Zo lang de voorraad strekt kan je nog een rijk aanbod van overheerlijke bieren (her)ontdekken! De bieren die we nog in stock hebben dit moment zijn:
– Wipers Times tripel
– het Antwerpse Wild Jo
– de heerlijke witte fruitbieren Blanche de Namur
– het Mechelse Maneblusser
Grimbergen tripel
– Westmalle dubbel
– nog een laatste tripel: Tripel Lefort
Broodje van de week: 

Het broodje van deze week is een broodje met breydelhamsalade, sla, tomaat en ei.