Humus

De humus houdt elke student bio-ingenieur up-to-date met alles dat met LBK te maken heeft! Van de allerleukste evenementen tot super belangrijke mededelingen, vind je hier.
Elke zondag is een nieuwe humus te vinden op deze pagina.

Week 11: 05/12-11/12

Belangrijke mededelingen

Openingsuren Cudi

De cudi is voor de rest van het semester gesloten!

 

Weekoverzicht

Maandag

Woudloop

OOV

Get your SHOT together

Dinsdag

LBK Koor

Cook & Chill: Lebanon

Woensdag

Krambambouli cantus

Donderdag

Ski Landgraaf

SOS Blok met onthaal

Zaterdag

Christmas citytrip Aachen

Gegroet iedereen

Het is nog maar net december en de eerste ‘feestdag’ is al daar. Het is deze week Sinterklaas! Zet dus allemaal jullie schoentje maar op kot want wie weet komt die goede oude man wel langs bij jou. Helaas heeft de Sint ook wat deadlines meegenomen uit Spanje… Blijf dus niet meer in je bed liggen tot je de vogeltjes hoort fluiten, maar maak ze eens zelf wakker als je door het Arenbergpark fietst in de ochtend.

De pieten zullen 5 december weer op de daken lopen. Wij trekken daarentegen op 8 december onze skilatten aan om de heuvels van Landgraaf af te sjeezen. Maar alvorens we onze sportiefste kant laten zien, kunnen we onze après-ski goesting weer aanwakkeren op het “Get Your Shot Together” feestje in de G of op de Krambamboulicantus!

Daaaag

Hey liefste boeren 

Jullie zijn ALLEMAAL ALTIJD welkom om de open onderwijs vergadering! 

Problemen met vakken/ proffen, opmerkingen of vragen? Interesse in lopende dossiers of gewoon nieuwsgierig, kom dan naar onze OOV. Elke maandag avond om 19u in LBI LAND 00.208. 

Xx 

Team onderwijs 

Baarr

Broodje van de week: Rosbief, tomaat en ui [€4,5]

Soep van de week: Prei  [€0,7]

Bier van de week: Oude Geuze boon [€3,5]

Oude Geuze Boon is bijzonder geliefd om zijn malse smaak met zachte zuren. Zijn geheim? Alles begint bij lambiekbier – een bier van spontane gisting – dat wordt gebrouwen uit 60% mout en 40% tarwe en overjaarse hop. In ons koelschip wordt het blootgesteld aan de wilde gisten uit de omgevingslucht en vervolgens rijpt het voor 100% op eiken vaten.

Gnorgl

Activeer je Bonsai account voor je naar de G komt zodat je snel en gemakkelijk kan betalen 😉

Bedrijf van de maand

Helaas, er is geen bedrijf van de maand!

Save the date!

07/12

Krambambouli cantus

Wat staat er op de agenda?

Powered By EmbedPress