Humus

De humus houdt elke student bio-ingenieur up-to-date met alles dat met LBK te maken heeft! Van de allerleukste evenementen tot super belangrijke mededelingen, vind je hier.
Elke zondag is een nieuwe humus te vinden op deze pagina.

Week 1: 26/09-2/10

Belangrijke mededelingen

Openingsuren Cudi
Ma 03/10  18u00-20u00  3e bac
Di   04/10  15u30-18u00  2e bac
Di   04/10  18u30-21u00  2e bac
Wo 04/10  16u00-18u00  3e bac
Do  06/10  12u30-13u30  Masters
Do  06/10  18u30-19u30  Masters

Vergeet niet, je kan enkel met bancontact betalen.

IFB
De Interfacultaire Beker is een competitie tussen verschillende kringen in diverse sporten. Zo gaan we de strijd aan tegen andere kringen in veldvoetbal, zaalvoetbal, volleybal, basketbal en frisbee. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom in één of meerdere van onze LBK ploegen! Meer info over inschrijvingen volgt binnenkort.

LBK-koor
Zing jij graag onder de douche? Kan je niet stoppen met neuriën tijdens het studeren? Dan is LBK Koor misschien wel iets voor jou! Tijdens de repetities leer je samen met je koorgenoten liedjes zingen met pianobegeleiding. Goed kunnen zingen is een bonus, maar geen vereiste. Kom gerust eens langs tijdens onze repetities! Voor meer info mag je ook altijd een berichtje sturen naar Anna Innegraeve. Elke dinsdag vanaf half 9 in 00.42 in het LBI.

 

Weekoverzicht

Maandag

Oktoberfest 

Woudloop

OOV

Dinsdag

Big Big Boit

LBK Koor

Woensdag

Woudloop

Project L

Donderdag

Project L

Dag boerekotters!

De eerste week is alweer voorbij gevlogen. We hebben goed gefeest, gecantust, gesport en lesjes gevolgd. Altijd leuk om te zien dat iedereen met volle moed in die eerste lessen gaat zitten. Hopelijk houdt iedereen dit goed vol!

Deze week zal Project L ook plaatsvinden. Ikzelf ben enorm hyped en kijk er naar uit. Er is extreem veel tijd en werk in dit evenement gestoken dus alle credits naar het organiserend team! Ook de Big Big Boit beloofd weer een knaller van formaat te worden. We zullen deze week dus ook niet stil zitten.

See you soon!

 

Hey liefste boeren

OOV
Na die eerste (zware?) week beginnen ook allerlei onderwijs vergaderingen. De belangrijkste voor jullie? De Open Onderwijs Vergadering (OOV). Elke maandag om 19u in het LBI LAND 00.208, behalve volgende week (3/10) uitzonderlijk in het PLTK 01.27.
Wil je zelf input geven over eender wat, ben je geïnteresseerd in lopende dossiers of zit je met een vraag/probleem, altijd welkom! Op deze informele vergadering kan iedereen altijd komen.

PAL-tutors gezocht!
Ook zal binnenkort PAL terug beginnen. Hiervoor hebben we natuurlijk nog tutors nodig. Niet zeker of dit iets voor jou is? Je kan altijd al eens een kijkje nemen op de Toledopagina van LBK Onderwijs. Geen zorgen je hoeft geen topper te zijn in het vak, wat tips en tricks en het aanduiden van (minder) belangrijke zaken kan al even nuttig zijn. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar pal@lbk.be

PAL volgen?
Nog even geduld, binnenkort komt er meer info in de fb groepen over het inschrijven en de groepen.

CONTACT
Heb je vragen, zit je met problemen (liefst onderwijs gerelateerd ;-)) aarzel niet om ons te contacteren of aan te spreken.
onderwijs.verantwoordelijke@lbk.be
onderwijs.secretaris@lbke.be
Volg ook zeker onze fb pagina voor extra info of om belangrijke deadlines niet te missen: LBK Onderwijs

Baarr

Broodje van de week: Broodje vleessla [€3,1]

Soep van de week: Champignon [€0,7]

Bier van de week: Bolleke [1,5] 

Bolleke dankt zijn naam aan het typisch bolvormig glas waarin het geserveerd wordt. Een typisch Antwerps bier met een smaak typisch van ’t Stadt.

Met zijn intense mahoniekleur met een imposante en robuuste schuimkraag. Een complex aroma met een toets van toffee, kastanje en onmiskenbare karamel.


Gnorgl

Activeer je Bonsai account voor je naar de G komt zodat je snel en gemakkelijk kan betalen 😉

Bedrijf van de maand

Helaas, er is geen bedrijf van de maand!

Save the date!

25-26/10

24-urenloop

Wat staat er op de agenda?

Powered By EmbedPress