Junior Advisor (m/vx) bij Denuo

Als federatie van de Belgische afval- en recyclagesector vertegenwoordigen we alle bedrijven die met gebruikte materialen (afval) aan de slag gaan, van het inzamelen en sorteren, over verhandelen en reinigen, tot het recycleren en verwerken. Op die manier verenigt Denuo de volledige materialenketen. Onze slogan luidt dan ook: Shaping the future of used materials. 

De kracht van Denuo zit in zijn achterban: meer dan 250 bedrijven zijn lid. We geven hen allemaal een zitje rond de tafel in verschillende Arena’s waarin we overleggen over verschillende dossiers die de sector aanbelangen en standpunten vormen. 

Als federatie verdedigen we die standpunten bij binnen- en buitenlandse overheden, administraties, andere sectorfederaties en beheersorganismen (bv. BEBAT, Fost Plus, Recupel…) om de omstandigheden waarin onze bedrijven moeten werken zo optimaal en eerlijk mogelijk te maken zodat al onze leden een eerlijke (handels)kans krijgen. 

Onze werking reikt echter verder dan enkel en alleen lobbyen en onderhandelen. De belangrijkste taak die we hebben, is onze leden informeren over alle relevante sectoraangelegenheden. Dat doen we door dagelijks te communiceren via onze website en sociale media, door wekelijks een nieuwsbrief uit te sturen, en door regelmatige interactie via on- en offline vergaderingen en events. 

Als junior advisor is jouw bijdrage in elk van deze opdrachten van vitaal belang. Dat zorgt voor een gevarieerde mix van verantwoordelijkheden die de job uiterst boeiend en leerrijk maken.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*