Kandidatuur Amelie Remmerie

Werkgroep

Communicatie

Leden werkgroep

Sara Willems, Nina Haenen, Elise Braem, Sofie Van Winckel, Anna Wollants, Amy Philipsen, Fran Ooms, Emma Van Ouytsel, Jan-Aleksander Roggen, Robynn Vancompernolle

Motivatie

Goed communiceren wat LBK doet, is essentieel binnen de kring en binnen de faculteit, maar ook naar bio-ingenieursstudenten en externe partijen. De werkgroep communicatie is voor veel mensen, zelfs voor sommige LBK-leden, een niet zo bekende werkgroep. Dat is onterecht en daar willen we dit jaar verandering in brengen zodat het belang van onze werkgroep duidelijk wordt.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Door meer aandacht te vestigen op onze activiteit op sociale media, zal LBK bekender worden. Hierbij zal er meer gelet worden op het betrekken van alle studenten, ook de internationale studenten. Om studenten meer te betrekken zal de content meer toegespitst worden op de student zelf. Ook is het onze taak om het imago van LBK professioneel te houden en de opkomende naamsverandering duidelijk bekend te maken bij het bredere publiek.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

De taken zullen onderverdeeld worden, rekening houdend met ieders interesses. Er zal een wekelijkse of tweewekelijkse vergadering georganiseerd worden zodat iedereen op de hoogte is van het werk. Het is de bedoeling dat iedereen zijn mening en idee├źn eerlijk durft te zeggen en dat we dit gedrag ook stimuleren aangezien goede communicatie ons ding moet worden. Om dit zo leuk mogelijk te doen, zullen we Floreat-avonden organiseren om de samenwerking in de werkgroep te bevorderen. Ook zal er gezocht worden naar een grafisch verantwoordelijke die instaat voor het beeldmateriaal.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*