Kandidatuur Anna Innegraeve

Werkgroep

Cursusdienst

Leden werkgroep

Hannah Guyon, Tijs Smits, Ans De Ceuster, Liam Thiels, Sofie Louwagie, Dries Aerts en Nele Schillebeeks

Motivatie

De cursusdienst vond ik dit jaar een heel leuke werkgroep; niet alleen het werk, maar ook de sfeer binnen de groep zelf. Ik vind het dan ook heel erg leuk om nog meer met de werkgroep cursusdienst bezig te zijn, maar dan als verantwoordelijke. Ik heb heel veel zin om het team te leiden! Ik wil er graag voor zorgen dat de werkgroepleden met veel plezier naar de cudi-momenten komen en samen met mij medestudenten vooruit helpen – want niet alleen het contact met studenten die hun boeken komen afhalen is belangrijk: ook de eigen leden moeten zich volledig op hun plek en goed in hun vel voelen binnen de groep. Daarom wil ik heel graag samen met hun bouwen aan een goede groepssfeer en een supergezellig jaar in de cursusdienst! Niet alleen kijk ik er erg naar uit – ik heb ook ervaring met (werk)groepen bij elkaar houden en zorgen voor een goede sfeer: in het leerlingenparlement in het middelbaar was dit een essentieel onderdeel. Ook mijn karakter is hierbij erg gepast: genoeg leiderschap tonen, maar ook kunnen luisteren naar eventuele frustraties en zorgen van de cudi-leden.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Door te zorgen voor een goede werking kunnen studenten op steeds makkelijkere wijze hun weg vinden naar de cursusdienst. Zo wil ik ervoor zorgen dat de betaalwijzen erg duidelijk worden, zodat eventuele toekomstige frustraties van studenten voorkomen worden. Ook wil ik binnen de cursusdienst zorgen voor een open houding, zodat studenten met toekomstige vragen over de (werking van de) cursusdienst zonder moeite en twijfel bij mij en eventueel bij andere cudi-leden terecht kunnen.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Heel belangrijk is het zorgen voor een goede sfeer binnen de groep: iedereen moet zich thuis kunnen voelen in het team. Dat kan gebeuren door voldoende teambuildings te organiseren, zodat we – hopelijk – een vriendengroep van het team maken. Zo staat de boog ook niet op elk moment gespannen. Ik moet ook steeds zorgen voor een heldere communicatie, zodat ieder op elk moment weet welke taken moeten gebeuren. De werklast moet ook altijd eerlijk verdeeld worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*