Kandidatuur Anouk Gulix

Werkgroep

Gnorgl

Leden werkgroep

Dries Bombeek, Wout Henrioulle, Mathias Sticker, Tom Claes, Joren Thuwis, Charlotte Gijsen, Anton Hu, Willem Goossens, Maxime Martens, Glauke Verstappen, Eline Verhelst, Jasper Claessens, Michael Chalkias, Charbel Estifan, Pauline Rigouts, Jeroen Felis, Brecht Jansegers, Matthieu Jaumin, Elias van Meerbeek, Michiel Rosseel

Motivatie

Mijn studentenleven tot nu toe was een onvergetelijke periode waarin LBK een zeer grote rol heeft gespeeld. Naast het warme ‘familiegevoel’ van LBK, heb ik er vriendschappen voor het leven gesmeed, hilarische momenten meegemaakt, nieuwe skills geleerd, in teamverband leren werken en zo kan ik nog wel even blijven doorgaan. Mijn grootste motivatie om mijn steentje bij te dragen binnen de studentenkring is zodat de volgende generatie dezelfde ervaring kan delen. De Gnorgl zal hierbij een belangrijke rol spelen. Deel uitmaken van het Gnorgl team, als Gnorgl boekhouder, zal een uitdaging zijn maar ook een heuse eer aangezien onze nieuwe fakbar hopelijk eindelijk opengaat. Samen met de Gnorgl verantwoordelijke wil ik onze geliefde fakbar terug op de kaart zetten en er een onvergetelijk post corona jaar van maken. Er zullen veel zaken voor de eerste keer effectief uitgevoerd worden en daardoor is de motivatie des te groter om het meteen zo goed mogelijk te doen zodat dezelfde trend jarenlang voortgezet kan worden.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

De boekhouding in de eerste jaren van het nieuwe pand zal een voorbeeld zijn voor de jaren die daarop volgen. Ik zou me dus focussen op het creëren van een uniform boekhoudsysteem in samenspraak met de Baarr verantwoordelijke en penningmeester. Op die manier zal alles zo vlot en eenduidig mogelijk verlopen. Ons welbekende poefsysteem is aan verbetering toe. Zoals reeds aangehaald zijn er al prille ideeën om dit te verbeteren. Volgend jaar wordt voor het opkomend Gnorgl team het uitgelezen moment om nieuwe, succesvolle tradities in te voeren om zo de kas te stabiliseren. Bij nieuwe tradities denk ik aan originele promo’s, themafeestjes, checklist/strikte controle voor de opruim van de fakbar en inspelen op duurzaamheid.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

In mijn rol als Gnorgl boekhouder is het vanzelfsprekend dat ik alle geldzaken van de Gnorgl regel, deals sluit met brouwers/drankhandelaars, etc. De communicatie met de andere financiële functies zal vooral via mij gebeuren. Lander, de Gnorgl verantwoordelijke, zal tezamen met Ward, Vicepreses, instaan voor de communicatie met de buurt. Verder zal hij de tap/steward cursussen regelen. Natuurlijk zullen alle beslissingen eerst tussen ons beiden besproken worden. We zullen beiden verantwoordelijk zijn voor het organiseren van feestjes, nieuwe concepten uitwerken en controle van de opkuis. Binnen het Gnorgl team zullen we natuurlijk de taken wat verdelen: shiftlijst verantwoordelijke, sociale media verantwoordelijke(n),… Ik ben van mening dat zowel Lander als ik en het volledige Gnorgl team er volgend jaar een fantastisch jaar van zullen maken met de ‘Grote Openingsweek’ als onvergetelijk startschot.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*