Kandidatuur Arne Lammens

Werkgroep

Onderwijs

Leden werkgroep

Aaron D’hooge, Pieter Steegmans, Amber Theunissen, Magdalena Bellen, Johanna Goris, Lara Bricteux, Eline Vandyck

Motivatie

Na 2 jaar actief te zijn in de werkgroep Onderwijs heb ik veel zin om volgend jaar als Onderwijssecretaris nog meer betrokken te zijn bij alles wat met onderwijs te maken heeft. Ik ben de afgelopen jaren ook in veel andere werkgroepen actief geweest en kijk er ook naar uit om volgend jaar deel te zijn van het Dagelijks Bestuur van onze geweldige kring!

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Ervoor zorgen dat we als LBK Onderwijs goed bereikbaar zijn voor alle studenten, zodat ze snel bij ons terecht kunnen met hun problemen. Op de presidiumvergaderingen zorgen we telkens voor een terugkoppeling van de voorbije week, zodat alle presidiumleden mee zijn met de lopende dossiers.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Een goede samenwerking met ons team is zeer belangrijk, zowel op OOV’s, waar ze meehelpen ons standpunt te vormen, als op de verschillende faculteitsvergaderingen, waar ze mee de belangen van de studenten vertegenwoordigen. Belangrijk hiervoor is een goede communicatie, zodat alle leden van het team mee zijn met de lopende dossiers. We willen ook steeds goed voorbereid beginnen aan de vergaderingen, zodat deze efficiënt kunnen verlopen. Ook willen we ervoor zorgen dat de werkgroep Onderwijs meer is dan alleen vergaderen: na de OOV’s samen naar de Baarr of Gnorgl gaan en teambuildings zorgen voor een goede sfeer in de werkgroep.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*