Kandidatuur Elias Muys

Werkgroep

Internationaal

Leden werkgroep

Kobe Van Belle, Manon Boyart, Lore Hannes

Motivatie

Na bijna 3 jaar actief zijn binnen LBK en bijna een jaar onthaal zou ik volgend jaar nog iets meer willen doen. Zo hoop ik volgend jaar het leven van de internationalen zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken zodat zij optimaal kunnen genieten van hun unieke ervaring in het buitenland. Zeker in tijden van corona waar iedereen zich iets meer afgesloten en alleen voelde, moet die nog veel erger geweest zijn voor de internationalen. Alleen in een ander land in lockdown waar je niemand kent , voor hen moet de werkgroep internationaal een rots in de branding geweest zijn. Volgend jaar wil ik voor de internationalen die hier al een jaar zitten maar nog steeds door corona nog niet veel volk kennen en voor de nieuwe internationalen die nog niemand kennen en hun eerste stappen in Leuven nog moeten zetten graag een opvangnet zijn en ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen in Leuven en in de studentenkring LBK. Zodat zij net als mij zich ook even hard kunnen amuseren binnen LBK en Leuven.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Ik zou graag volgend jaar proberen zorgen dat de internationalen zich nog beter integreren binnen LBK zodat zij niet alleen elkaar leren kennen maar ook andere personen binnen LBK. Dit tracht ik te bereiken doormiddel van samenwerking voor activiteiten tussen ander werkgroepen zoals Feest, Gnorgl en Baarr. Maar ook door in onze introductieweek de week voor de start van het academiajaar talrijke activiteiten te organiseren samen met DB om zo de afstand tussen de internationalen en de rest van LBK te verkleinen. Daarbij hoop ik ook nog aandacht te vestigen op de mentale gezondheid voor zij die het nodig hebben. Ik zou dit proberen doen doormiddel van enquĂȘtes en doormiddel van een buddyproject of iets gelijkaardig om de drempel te verlagen.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Ondanks dat ik hoop dat onze werkgroep nog iets groter wordt, heb ik al het volste vertrouwen in het team dat ik reeds heb. Het zijn allen gemotiveerde mensen die de internationalen het beste willen geven. Ik hoop dat we door het organiseren van een teambuilding elkaar nog beter leren kennen om zo ons teamwerk te bevorderen. Indien we genoeg volk hebben hoop ik met taakverdeling te werken zodat iedereen in zijn eigen evenement kan perfectioneren. Vervolgens streef ik naar goede communicatie om de voorbereide evenementen goed over te brengen op de rest van het team. Tenslotte streef ik ook naar een goede opkomst en dat zoveel mogelijk volk van het team op elk evenement aanwezig is. Op deze manier denk ik dat we het beste kunnen zijn voor de internationalen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*