Kandidatuur Elisabeth Vandeurzen

Werkgroep

Onderwijs

Leden werkgroep

Aaron D’hooge, Pieter Steegmans, Amber Theunissen, Magdalena Bellen, Johanna Goris, Lara Bricteux, Eline Vandyck

Motivatie

Ik ben helemaal klaar om volgend jaar de taak van onderwijs binnen LBK op mij te nemen. Zoals ik al had vermeld was ik de vorige jaren geen actief lid van de werkgroep onderwijs, maar ik heb me de afgelopen maanden ingewerkt in de lopende dossiers zodat ik zo goed mogelijk mee ben. Ook zijn Arne Lammens en ik goed op elkaar ingespeeld en ik ben er zeker van dat we samen met onze werkgroep een fantastisch team gaan vormen.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Ervoor zorgen dat we als LBK Onderwijs goed bereikbaar zijn voor alle studenten, zodat ze snel bij ons terecht kunnen met hun problemen. Op de presidiumvergaderingen zorgen we telkens voor een terugkoppeling van de voorbije week, zodat alle presidiumleden mee zijn met de lopende dossiers.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Een goede samenwerking met ons team is zeer belangrijk, zowel op OOV’s, waar ze meehelpen ons standpunt te vormen, als op de verschillende faculteitsvergaderingen, waar ze mee de belangen van de studenten vertegenwoordigen. Belangrijk hiervoor is een goede communicatie, zodat alle leden van het team mee zijn met de lopende dossiers. We willen ook steeds goed voorbereid beginnen aan de vergaderingen, zodat deze efficiënt kunnen verlopen. Ook willen we ervoor zorgen dat de werkgroep Onderwijs meer is dan alleen vergaderen: na de OOV’s samen naar de Baarr of Gnorgl gaan en teambuildings zorgen voor een goede sfeer in de werkgroep.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*