Kandidatuur Hanne Ottenbourgs

Werkgroep

Baarr

Leden werkgroep

Ward – Hanne – Thomas Boutens – Kato Vandyck – Catharina Bellen – Klaas Goossens (1ste semester) – Joris Claes (1ste semester) – Lennard Gheysels (1ste semester) – Sara Willems – Lena De Mulder – Hanne Pelemans – Lola De Waele – Mirte Wijns – Wietske Wijnants – Ellen Allemeersch – Ferre Belmans – Lucie De Tollenaere (1ste semester) – Laura Nieto (2de semester) – Lorien Quaghebeur – Marieke De Keyser

Motivatie

Zonder twijfel is de Baarr mijn favoriete plaats om te ontspannen voor, tussen en na de lessen. Het is een plek die me geholpen heeft nieuwe vrienden te maken toen ik begon aan mijn studies als bio-ingenieur. Als Baarrboekhouder wil ik ervoor zorgen dat andere mensen ook graag naar de Baarr komen en zich daar onmiddellijk welkom voelen. Na een jaar genoten te hebben in de Baarr, een jaar tapper te zijn geweest en een jaar de Baarr heel hard gemist te hebben, wil ik dan ook met veel motivatie opkomen als Baarrboekhouder. Op die manier wil ik iets terug geven aan de Baarr, die me zelf al zoveel toffe momenten heeft bezorgd.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Als eerst zou ik voor een aantal vernieuwingen in de Baarr willen zorgen. Er zijn enkele zaken die gerenoveerd moeten worden, zoals de vloer achter de toog en een laagje verf zou het opnieuw frisser doen lijken. Als opkomend boekhouder wil ik de goede contacten met de faculteit blijven verbeteren. Ook de relatie met Ab-InBev moet verder uitgebouwd worden. Nieuwe evenementen introduceren en die overal promoten, zal ervoor zorgen dat LBK ook meer gekend wordt bij andere kringen. Die beter leren kennen en ook samen evenementen organiseren, kan voor nieuwe interessante relaties zorgen.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Samen met de opkomend Baarrverantwoordelijke wil ik ervoor zorgen dat het Baarrteam een hechte vriendengroep wordt. Elkaar op drukke momenten vrijwillig even helpen, zal alleen gebeuren wanneer er een goede sfeer is. Dat willen we realiseren door veel toffe teambuildings te organiseren. In de zomervakantie willen we al eens samenkomen om de Baarr grondig op te kuisen en te bekijken wat we nog voor het nieuwe semester van start gaat al kunnen verbeteren. Ook willen we met ons team een tapcursus volgen, zodat de nog onervaren tappers al eens kunnen oefenen. Voor een vlot verloop van de eerste weken is het belangrijk dat de tappers niet volledig onwetend aan hun shiften beginnen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*