Kandidatuur Lander Van Belleghem

Werkgroep

Gnorgl

Leden werkgroep

Dries Bombeek, Wout Henrioulle, Mathias Sticker, Tom Claes, Joren Thuwis, Charlotte Gijsen, Anton Hu, Willem Goossens, Maxime Martens, Glauke Verstappen, Eline Verhelst, Jasper Claessens, Michael Chalkias, Charbel Estifan, Pauline Rigouts, Jeroen Felis, Brecht Jansegers, Matthieu Jaumin, Elias van Meerbeek, Michiel Rosseel

Motivatie

Samenwerken met het team waar ik al twee jaar deel van uit maak is iets waar ik enorm naar uitkijk. Ik ken veel van de mensen in de groep al van vorige teambuildings en weet dat het een heel gezellige bende is. Daarnaast wil ik andere mensen verwelkomen in het Gnorgl team en ze zo een plekje geven binnen LBK. Door corona en de verbouwingen zijn er minstens twee jaren die de Gnorgl niet kennen. Ik hoop samen met mijn team deze nieuwe Gnorgl optimaal te laten werken en onze gasten vriendelijk te ontvangen.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Door te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt die op voorhand afgesproken zijn zullen de relaties met de buurt verbeteren waar we dan in de opkomende jaren op verder kunnen gaan. Ik wil ook naar buiten informeren over wat de regels zijn en zorgen dat iedereen van dag 1 weet wat mag en niet mag om misverstanden te vermijden. Ook wil ik met een tappers- en steward cursus er voor zorgen dat alles vlot verloopt achter de toog en buiten aan de deur. Met de nieuwe Gnorgl beginnen we met een propere lei, deze moeten we zo houden! Het opkuisen na feestjes en avonden zal dan ook een van mijn belangrijke taken zijn. Hopelijk kan ik hiervoor ook rekenen op de hulp van mijn team

Hoe zie je de samenwerking met je team?

De samenwerking binnen het team is belangrijk, zoals gewoonlijk wil ik iemand hebben die de shiften zal regelen en zullen we ook werken met een punten systeem zodat er wordt bijgehouden dat iedereen zijn steentje bij draagt in het team. Ik hoop dat het nog mogelijk is een teambuilding te doen in levende lijve en anders zal dit online jammer genoeg plaatsvinden. Door corona zijn er veel mensen die elkaar nog niet kennen. Als verantwoordelijke ga ik altijd een aanspreekpunt zijn voor het team en omdat ik boven de Gnorgl zal wonen ben ik ook altijd een contact voor noodgevallen. Samen met de boekhouder willen wij altijd klaar staan voor het team om ze zo goed mogelijk te begeleiden in hun komende jaar in het Gnorgl team.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*