Kandidatuur Marie Hendrickx

Werkgroep

Feest

Leden werkgroep

Florà Magnus, Céline Coopmans, Femke Verhulle, Loranne Jordaens, Marjolein Van den Broeck, Silke Rutten

Motivatie

De voorbije jaren heb ik zelf in een aantal werkgroepen gezeten, hier heb ik niet enkel veel nieuwe mensen leren kennen maar ook veel nieuwe skills geleerd. Leren plannen, leren samenwerken, naar elkaar luisteren en kritisch zijn over bepaalde zaken,… Dit zou ik ook graag bijbrengen aan de leden van de werkgroep Feest en een leuke hechte werkgroep vormen. Samen met mijn werkgroep wil ik mijn medestudenten de tijd van hun leven bezorgen, om het verloren coronajaar in te halen. We willen proberen de studenten terug hun weg te laten vinden en er een onvergetelijk post-coronajaar van te maken!

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Ik wil graag meewerken aan een groenere, duurzamere kring door het promoten van herbruikbare bekers op TD’s en cantussen. Verder wil ik graag een groter publiek aantrekken, dit door meer gebruik te maken van social media. Via share-and-win acties wil ik zo ook studenten buiten LBK aantrekken. Ten slotte wil ik na de voltooiing van de naamsverandering van LBK mee helpen dit naar een groter publiek te brengen, dit door grote evenementen hier omtrent te organiseren.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Samen met mijn team wil ik creatief uit de hoek komen met leuke thema’s, promo’s, nieuwe concepten,.. De verwachting dat corona nog niet helemaal verdwenen zal zijn bij de start van het nieuwe academiejaar, maakt dat er weer heel wat originele alternatieven zullen moeten uitgewerkt worden. Hiervoor zullen er regelmatig brainstormsessies worden gehouden met het ganse team waarbij iedereen zijn eigen ideeën en mening kan uitwisselen met de rest van de groep. Verder wil ik ook veel leuke teambuildings organiseren, om een hechte groep te vormen waarbij iedereen zijn eigen mening en gedachten naar voor durft te brengen en zichzelf kan zijn. Ten slotte wil ik een goede communicatie doorvoeren naar mijn team, ik zal tijdig laten weten wanneer er iets gebeurd moet worden zodat ze dit kunnen inplannen in hun eigen agenda. Communication is the key!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*