Kandidatuur Ward Boven

Werkgroep

Baarr

Leden werkgroep

Ward – Hanne – Thomas Boutens – Kato Vandyck – Catharina Bellen – Klaas Goossens (1ste semester) – Joris Claes (1ste semester) – Lennard Gheysels (1ste semester) – Sara Willems – Lena De Mulder – Hanne Pelemans – Lola De Waele – Mirte Wijns – Wietske Wijnants – Ellen Allemeersch – Ferre Belmans – Lucie De Tollenaere (1ste semester) – Laura Nieto (2de semester) – Lorien Quaghebeur – Marieke De Keyser

Motivatie

“De Baarr is onthaal voor iedereen”. Krachtige woorden die vol waarheden zitten! Mensen komen naar de Baarr om andere mensen en LBK te leren kennen. Bovendien is ook iedereen welkom. Ik vind die filosofie & gedachte achter de Baarr enorm warm. Ik ben dan ook heel enthousiast om hiervoor verantwoordelijk te zijn; dit te onderhouden en verder uit te zetten. (uitgebreidere motivatie: lees formulier A)

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Als Baarrverantwoordelijke heb je veel potentieel om de samenhorigheid van LBK’ers te bevorderen én nieuwe mensen aan te trekken. Mensen moeten naar de Baarr durven komen. Om dat te bereiken, wil ik graag kleine activiteiten voorzien & reclame maken. Zo maken we van LBK een iets grotere familie!

Hoe zie je de samenwerking met je team?

We hebben reeds een (bijna) voltallig team. Onze groep is heel divers; we hebben mensen van ieder jaar, mensen die al veel met LBK hebben gedaan, en mensen die LBK nog niet goed kennen. Op deze manier lokken we automatisch ook een diverser publiek omdat iedere tapper ook zijn eigen vrienden eens uitnodigt! Ik vind teamsfeer enorm belangrijk. Naast de gewoonlijke bierpongtornooi, bowling-avond en Gnorgl-Baarr-cantus wil ik ook nog inzetten op iets kleinere activiteiten indien daar nood aan is. Verder vind ik het belangrijk dat Baarrtappers er zijn voor elkaar: als het een avond druk is, en je bent als Baarrtapper iets aan het drinken, dat je spontaan een kwartiertje eventjes meewerkt. Dit is alleen maar mogelijk als er een goede sfeer in het Baarrteam hangt! Met Hanne als boekhouder zie ik dit dan ook volledig zitten! Nadat we beide Baarrtapper zijn geweest in ons tweede jaar, zaten we toevallig in dezelfde residentie in Wenen op Erasmus. Een hechte vriendschap en blindelings vertrouwen was in de maak. Deze gedeelde ervaring kan ons alleen maar ten goede komen. Omdat ik wil inzetten op een goede sfeer en mijn extra vooropgestelde doelen (zie eerder), willen we graag mensen in het team extra verantwoordelijkheden geven. Zaken zoals colruyt-inkopen, shiftenlijsten maken en humustekstjes/bier-van-de-week-tekstjes schrijven, worden dan ook uitgedeeld aan mensen binnen het Baarrteam. Ik ondersteun hen graag hierin en hou het overzicht altijd bij.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*