Kandidatuur Wout Vande Capelle

Werkgroep

Cultuur

Leden werkgroep

Amelie Remmerie, Andreas Deturck, Hanne Vanwezer, Seger Witteveen, Jeroen Felis

Motivatie

Ik heb veel zin om samen met deze werkgroep cultuur te organiseren en te beleven. De meeste activiteiten van cultuur lijken me zeer leuk om te organiseren en zelf mee te doen. Zo ben ik een regelmatige quizzer en ga ik heel graag op reis. Ik ga ook regelmatig naar een concert maar heb zelf wel nog nooit een instrument gespeeld of gezongen. Het koor en concerto gaan dus nieuwe uitdagingen zijn die ik graag samen met mijn team wil verwezenlijken. Ik wil ook graag op een creatieve manier op zoek gaan naar nieuwe evenementen en ben zeer benieuwd naar wat we met ons team gaan kunnen organiseren.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Door de coronacrisis zijn er veel mensen die vrienden binnen LBK verloren zijn en is de verbondenheid binnen LBK minder sterk. Wanneer er terug meer mogelijk is gaan niet alle studenten willen gaan cantussen of feesten en dus is het ook belangrijk dat er veel andere evenementen worden aangeboden waarbij je je oude vrienden kan terugzien. De werking van cultuur zorgt voor variatie in het aanbod van LBK en de mogelijkheid voor studenten en proffen om hun talent met de rest te delen.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Ik ga proberen om van mijn team op korte termijn een hecht team te maken waarbij plezier op de eerste plaats staat. De vergaderingen die we gaan houden om nieuwe evenementen te organiseren mogen niet aanvoelen als een verplichting maar als een leuke avond met je vrienden. Door voldoende te communiceren en teambuildingen te houden ga ik iedereen proberen betrokken te houden en gemotiveerd te zijn om samen veel dingen te kunnen verwezenlijken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*