Kandidatuur Wouter De Block

Werkgroep

Galabal

Leden werkgroep

Julie Cuypers, Emilia De Croock, Lien Swevers, Eva Bosch, Shah Sanah Ullah en Margaux Frans (semester 2)

Motivatie

Ik ben sinds het begin van mijn opleiding best betrokken bij LBK en ervaarde dit tot zover als een warme, aangename en inclusieve vereniging die inzit met elke student. Het was voor mezelf toen al duidelijk dat ik later een deel wilde zijn van deze prachtige studentenkring. Galabal is een evenement waar elk jaar zeer hard wordt naar uitgekeken door zowel huidige als oud-studenten. Dit motiveert me om me in te zetten voor het galabal en is dan ook voor mij de ideale gelegenheid om mijn steentje bij te dragen aan LBK. Het leuke aan galaverantwoordelijke is dat ik een stukje van mijn persoonlijkheid in het galabal kan stoppen. Zo zullen mijn zin voor details en een “Als ge het doet, doe het dan goed” attitude het galabal zeker ten goede komen. Ook geeft deze functie mij het ideale platform om de interne werking van LBK te leren kennen, wat me voorbereidt op een eventuele nieuwe functie in 2022 die iets meer knowhow vereist van het reilen en zeilen binnen LBK. Kortom wil ik er dus alles aan doen om van het eerste galabal in drie academiejaren een groot succes wordt!

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Als galabalverantwoordelijke denk ik niet dat ik veel invloed zal hebben voorbij het komende academiejaar. Wel is het natuurlijk mijn taak om het draaiboek verder aan te vullen en te actualiseren zodat komende generaties galaverantwoordelijke een actuele en gefundeerde basis hebben om van te vertrekken, wat de organisatie van galabals de komende jaren ten goede komt.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Ikzelf ben best chaotisch en hecht daarom veel waarde aan structuur en planning om dingen efficiënt gedaan te krijgen. Het is dan ook mijn bedoeling om deze elementen in de teamwerking verder te trekken. Aan de hand van een goede taakverdeling weet iedereen perfect wat wanneer van hem of haar verwacht wordt. Verder wil ik inzetten op een vlotte en gestructureerde communicatie. Ik wil ook alles in mijn macht doen om te zorgen voor een hecht en gemotiveerd team. Om de motivatie hoog te houden wil ik erop letten dat iedereen voldoende inbreng heeft en genoeg (positieve) feedback krijgt. Zo wil ik ervoor zorgen dat mijn teamleden zich gewaardeerd voelen voor de tijd die ze in de werkgroep steken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*