Kandidatuur Zeno Van Hecke

Werkgroep

Logistiek

Leden werkgroep

Stef Vernelen, Bart Steemans, Michiel (Chelle) Ghesquiere, Aaron D’hooge, Wout Henrioulle, Matthias Sticker, William Verdonck, Dries Bombeek

Motivatie

Ik ben helemaal niet vies van fysiek werk. Ik steek graag mijn handen uit de mouwen om anderen te helpen. Daarnaast is met de kringkar rijden of eigenlijk met camionetten rijden in het algemeen iets wat ik graag doe. Het is in de zomer letterlijk mijn vakantiejob om met een camionette dingen rond te brengen. Het meeste werk dat je doet bij logistiek is achter de schermen, maar dat vormt geen probleem. Gewoon mijn steentje bijdrage is genoeg voor mij. Ik heb het voorbije jaar ook de werkgroep logistiek gezeten en ik had het daar echt naar mijn zin. Verder vind ik het ook leuk om met mensen over praktische problemen na te denken en samen tot een oplossing te komen.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat LBK in de toekomst zal verbeteren?

Het gaat de komende jaren zeer belangrijk zijn om goed het draaiboek bij te houden. De heropstart van het studentenleven zal veel evenementen met zich meebrengen. Hoe deze dan aangepakt worden door de verantwoordelijke en zijn team is waardevolle informatie voor de opvolgers. Niet enkel logistiek maar de ganse kring heeft tijdens de crisis niet op volle capaciteit kunnen draaien. Het zal dus even zoeken zijn naar een systeem dat goed werkt. Verder zou ik ook mijn aandacht willen vestigen op het nieuwe aanvraagsysteem en de samenwerking met de magazijnier. Het is mijn bedoeling het voor de kring zo gemakkelijk mogelijk te maken om dingen uit te lenen van LBK, maar het toch overzichtelijk te houden voor team logistiek. Verder wil ik ook openstaan voor vragen en kritiek zodat ik mijn functie beter kan uitvoeren. Zo zal op zijn beurt LBK ook beter werken.

Hoe zie je de samenwerking met je team?

Ik heb een zeer gemotiveerd team waar ik goed mee overweg kan. Met onze gezamenlijke kennis en ervaringen denk ik wel dat we steeds tot goede oplossingen kunnen komen. Ik heb het team dit jaar iets groter gemaakt dan anders. Redenen hiervoor zijn dat een aantal teamleden aan hun thesis moeten werken volgend jaar; ook gaan we een druk jaar tegemoet. Verder zal is steeds proberen om zo goed en zo duidelijk mogelijk te communiceren met mijn team. Ik zorg er ook voor dat er een evenwichtige taakverdeling is binnen het team.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*