Marktonderzoek diervoeders

Ga jij binnenkort afstuderen of ben je net afgestudeerd en zoek je een eerste werkervaring? Dan kan jij misschien bij Resco aan de slag.

Resco produceert en verkoopt wereldwijd aanvullende minerale diervoeders in vaste vorm, namelijk bruistabletten voor kalveren en pluimvee, en bolussen (grote pillen) voor rundvee en schapen. Naast die vaste vormen zijn er ook een aantal andere vormen van aanvullende diervoeders op de markt zoals poeders, vloeistoffen, gels, pasta, korrels, likemmers, likblokken, etc. Resco wil nu ook een gamma van dit soort aanvullende diervoeders op de markt brengen.

Om dit project vorm te geven zoeken wij een bio-ingenieur, of een master-student bio-ingenieur, met een tijdelijk contract die voor ons de markt voor deze producten moet helpen in kaart brengen.

Wat verwachten wij van jou:
– Analyseren van de bestaande internationale markt van aanvullende diervoeders en supplementen.
– Producten, producenten, merken, prijzen, verkoopsucces, concurrentieanalyse, verkoopkanalen, etc.
– Aan de hand van die info samen met ons keuzes maken en een sterk gamma producten samenstellen voor pluimvee, varkens en rundvee.
– Uitzoeken waar we deze producten kunnen laten maken en aan welke voorwaarden.
– Opstellen van etiketten, technisch-commerciĆ«le info voor boeren en distributeurs.
– En als er nog tijd is al eens kijken hoe die producten gemaakt moeten worden: processen, equipment, galenische eigenschappen, consultants die hierbij kunnen adviseren, etc.

Wat bieden wij?
– Tijdelijk contract (duur te bespreken)
– Loon overeen te komen
– Aangename werksfeer
– Een bedrijf met bijna 20 jaar ervaring en de ondersteuning van een eigenaar met 36 jaar ervaring in de agro-industrie.
– Kantoor in Tienen.

Interesse?
Stuur uw kandidatuur naar info@resco.be
Meer info over Resco op www.resco-global.com

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*