Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

BR Launch

Woensdag 18 oktober is het zover! Jullie 1ste kans om met bedrijven in contact te komen! Sildi&Tag en Altran zijn zeer verheugd om jullie een blik te laten werpen op hun interne werking en werving. Hier bovenop wordt er ook een gratis biertasting georganiseerd. 
Zeker komen dus!

17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

BR Launch

Woensdag 18 oktober is het zover! Jullie 1ste kans om met bedrijven in contact te komen! Sildi&Tag en Altran zijn zeer verheugd om jullie een blik te laten werpen op hun interne werking en werving. Hier bovenop wordt er ook een gratis biertasting georganiseerd. 
Zeker komen dus!

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen
Altran

Sport

Dag gemotiveerde boerenkotters!!

 

Heb jij naast al dat feesten, cantussen, hangen in de Baarr en Gnorgl, … ook wel eens zin om iets gezonds en sportiefs te doen? Dan ben je hier bij de juiste pagina aanbeland!! Met Sport organiseren wij doorheen het jaar een heel assortiment aan sportactiviteiten, met de bedoeling iedereen warm te maken om eens te gaan sporten. Like zeker onze Facebookpagina ‘LBK Sport’ om van alles op de hoogte te blijven!

 

Laten we beginnen met ons meest belangrijke evenement van het jaar, de 24 URENLOOP! Wij kijken al volop uit naar 24 en 25 oktober, wanneer alle kringen uit Leuven afzakken naar het Sportkot voor een epische loopwedstrijd. Gedurende 24 uur, lopen we een estafette rond de atletiekpiste, met als bedoeling het grootste aantal rondjes te lopen. Al jaren voeren wij met LBK hier de strijd tegen Ekonomika, voor de 3de plaats. Vorig jaar werden we helaas 4de, maar dit jaar gaan we opnieuw strijden om onze felbegeerde podiumplaats te heroveren!

Om ons voor te bereiden organiseren wij 2 keer per week een WOUDLOOPTRAINING aan het Sportkot. Afspraak op maandag en woensdag om 20u aan gebouw de Nayer! Na de 24 urenloop gaan we verder met de woudlooptrainingen, dan nog enkel op maandag. We gaan voor langere afstanden, en wagen ons zo ver mogelijk in de bossen van Heverlee! Meer info vind je in de Facebookgroep ‘Woudlopers’.

 

Meer fan van ploegsporten dan van lopen? Schrijf je dan in voor 1 van de SPORTTEAMS VAN LBK! Wij doen mee aan de IFB (Interfacultaire beker), met zowel mannen- als vrouwenteams in veldvoetbal, zaalvoetbal, basketbal en volleybal! Met deze teams trainen of matchen we ongeveer 1 keer per week, met een IFB finale op het einde van het academiejaar. Verder hebben we ook een rugby team en een ultimate frisbee team, waarmee we o.a. met VTK een competitie spelen.

Wil je graag met 1 van deze teams meespelen? Schrijf je dan in via de link die vanaf woensdag 27/09 op de website zal verschijnen! In de komende weken nemen wij dan contact op met alle teams, zodat de trainingen en matchen kunnen starten in de laatste week van oktober.

 

Vanaf dit jaar hebben wij ook een nieuwe sportactiviteit, namelijk SPORT VAN DE MAAND!! Hierbij bieden wij vanaf november 1 of 2 keer per maand een initiatie aan in een minder bekende sport. We kunnen al verklappen dat onze eerste sport muurklimmen zal zijn! Elke maand zullen er inschrijflinks verschijnen op de website voor de specifieke sporten. Verder organiseren wij doorheen het jaar ook nog schaatsen, Highlandgames, Survival of the Student, …

 

Tenslotte hebben we ook onze SKIREIS! De ideale manier om de examens uit je hoofd te zetten na 2 maand studeren, is gaan skiën met LBK! We vertrekken op de laatste vrijdag van de examens voor een reis vol plezier, skiën en feesten! Kijk uit naar ons skireisevenement op Facebook voor meer info!

 

 

Heb je nog vragen over onze sporten, of gewoon nood aan een babbeltje? Aarzel dan niet om ons aan te spreken! Je mag ook altijd een mailtje sturen naar sport.verantwoordelijke@landbouwkring.be (Bieke Vandaele en Seppe Driesen).

 

Sportieve groeten van het LBK-Sportteam (’17-’18)