Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen

Bloedserieus

Beste bezoekers,

 

Welkom op de pagina van Bloedserieus!

 

In 1989 richtte LBK, samen met Medica, Bloedserieus Leuven op. Sindsdien organiseren we twee keer per jaar in samenwerking met het Rode Kruis een bloedinzamelactie onder de Leuvense studenten. Het doel van onze actie is om studenten te overtuigen bloeddonor te worden en ook trouwe donor te blijven nadat ze afstuderen. Door het succes van de actie in Leuven werden later ook takken opgericht in andere Vlaamse studentensteden (o.a. Gent, Diepenbeek, Brussel, Antwerpen en Kortrijk).  

 

Als medeoprichter van Bloedserieus Leuven is LBK nog steeds vertegenwoordigd in het dagelijkse bestuur van Bloedserieus Leuven. Dit bestuur bestaat minstens uit een LBK-lid, een Medica-lid, een penningmeester en een voorzitter. Ons team van vrijwilligers bestaat eveneens uit een groot aantal boerenkoters, al zouden we dit aantal de komende jaren zeker nog willen zien toenemen! Voel je je geroepen om LBK binnen Bloedserieus te komen versterken, neem dan gerust contact op met Karel Biesemans (1ste master).        

 

Naast het dagelijks bestuur en de vrijwilligers van Bloedserieus, is LBK ook zeer goed vertegenwoordigd door de talloze studenten van onze faculteit die elke editie massaal bloed komen geven. Uit een peiling van vorige editie, waarin onderzocht werd welke faculteit in verhouding het meeste bloed kwam geven, kwam LBK zelfs als grote winnaar uit de bus! Wil jij LBK volgende editie weer als winnaar zien? Kom dan zeker bloedgeven tijdens onze volgende edities!

 

Meer info en alle data’s van onze acties vind je op www.bloedserieus.be of mail naar bloedserieus@landbouwkring.be

 

Het Bloedserieus-team