Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen

InterFacultaire Rockrally (IFR)

Verbeeld je je wel eens dat je de aanbeden frontman bent (vooral in de douche dan)? Ben je het beu om alleen voor je hond te spelen? Heb je stiekem wel zin om eens op een podium te staan? Kom dan uit jullie garages en waag jullie kans op de 33e editie van de Interfacultaire Rockrally!

VTK en LBK slaan voor het derde jaar op rij de handen in elkaar om het vetste event van heel Leuven te organiseren. IFR is een prestigieuze muziekwedstrijd tussen bands uit heel studerend Leuven. Elke studentenvereniging mag een band afvaardigen die zichzelf met de steun van medestudenten naar de finale probeert te musiceren die plaatsvindt op 26 maart 2017. Die finale, gestreden op het coolste podium van Leuven en omstreken (Het Depot), wordt voorafgegaan door twee voorrondes. Deze voorrondes vinden plaats op maandag 27 november in 'De Baarr' en dinsdag 28 november in 'Vleugel F'. In elk deel van de wedstrijd zal een beoordeling gegeven worden door zowel het publiek als een ervaren jury!

Het zal niet de eerste band zijn die via IFR doorstoot naar een verdere carrière…

De spelregels zijn als volgt. Eén bandlid moet lid zijn van de vereniging die vertegenwoordigd wordt. Er mag maar één band per vereniging ingeschreven worden en de helft van de band moet nog student zijn. De opdracht: Vul je setlist die maximaal 20 minuten mag duren met eigen nummers en 1 cover. Geïnteresseerd? Stuur alle info (bandnaam + naam bandleden + kring) naar ifr@landbouwkring.be

Naast het organiseren van de eigenlijke rockrally bieden wij ook nog een rockfeestje aan voor de liefhebbers van het betere gitarenwerk, met genres van alternatieve rock tot postrock, van punkrock tot hardcore, van ska tot indierock. Dit niet te missen evenement gaat door op 11 oktober in 't Elixir!

Muziek zou muziek niet zijn als er niet zelf gespeeld kan worden. Voor zij die hun zangtalent willen delen, thuis niet mogen doorslaan op dat luide drumstel of een gezellig muzikaal onderonsje wel kunnen appreciëren, organiseert IFR ook een jamsessie/open mic op maandag 14 november in Vleugel F.

For those about to rock, we salute you! Het IFR team. 

Contact: ifr@lbk.be

IFR