Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Openingsuren Cursusdienst

Woensdag (2/3)18:00—19:00: Iedereen

InterFacultaire Rockrally (IFR)

Zou jij wel eens je innerlijk podiumbeest naar buiten willen laten komen? En wil je voor een enthousiast publiek optreden (dat niet enkel bestaat uit je huisgenoten of je oma)? Grijp dan nu de kans en doe mee aan de 36ste editie van de Interfacultaire Rockrally!

LBK en VTK organiseren dit jaar opnieuw het beste Leuvense muziekevent van het jaar. Elke studentenvereniging uit Leuven mag voor IFR een band afvaardigen die hen vertegenwoordigd en zichzelf al rockend tot winnaar probeert te kronen. Daarvoor moeten ze wel eerst de strijd aangaan tijdens de voorrondes op 18 en 20 november. En de beste bands gaan door naar de fenomenale finale in Het Depot op 18 maart. Op deze locatie hebben al talloze bekende artiesten de pannen van het dak gespeeld en jij kan met jouw band de volgende zijn! De beste band wint bovendien ook nog eens studiotijd! 

Heb je interesse en wil je je inschrijven met je band? Dan zijn dit de voorwaarden: één van de groepsleden moet lid zijn van de studentenvereniging die vertegenwoordigd wordt, er mag per vereniging slechts één band ingeschreven worden en de helft van de band moet nog student zijn. Je stelt met je band een setlist op van maximaal 20 minuten die bestaat uit jullie eigen nummers en één cover. 

Als je interesse hebt, stuur dan je bandnaam, naam, bandleden en studentenvereniging door naar ifr.verantwoordelijke@lbk.be

En wil je al even de goeie IFR-sfeer opsnuiven? Kom dan zeker naar het rockfeestje op 16 oktober in 't Elixir! Hier wordt de hele avond verschillende genres van rock gedraaid van hardrock tot indierock.

Rock on! ,

IFR team

Contact: ifr@lbk.be

IFR