PAL

Home E Onderwijs E PAL

PAL

Vanuit LBK worden er verschillende PAL sessies gegeven. PAL staat voor peer assisted learning. Hierbij geven ouderejaars tips en tricks over bepaalde vakken en worden er belangrijke of moeilijke delen van de cursus besproken. Er worden in totaal 3-4 sessies georganiseerd per vak, die in kleine groepen kunnen doorgaan. Een tutor kan er ook voor kiezen om een éénmalige algemene sessie te geven, die meer gericht is op de do’s en don’ts. Voor volgende vakken worden PAL sessies aangeboden: in het eerste semester voor Calculus en Analyse en voor Algemene Chemie; in het tweede semester voor Organische chemie en Fysica 1.

 Is PAL volgen iets voor jou? PAL zorgt ervoor dat je actiever en intensiever met de leerstof bezig bent. Het helpt je om een nieuwe kijk te ontwikkelen op bestaande problemen en vooral om samen aan de slag te gaan. Samen met je medestudenten en met je PAL tutors. Ook voor je motivatie en je zelfdiscipline is PAL dus een positieve aanwinst.

 Inschrijvingen zullen via de site verlopen, stay tuned!

 

Contact

Heb je nog vragen of problemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onderwijs of onze PAL-coördinator: Rik Kiesekoms, pal@lbk.be