Over ons

Welkom op de website van LBK! LBK staat voor Leuvense Bio-ingenieurs Kring en wij zijn de officiële faculteitskring van de faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen aan de KU Leuven. Op deze website vind je meer informatie over onze verschillende werkgroepen, een overzicht van aankomende evenementen of met wie je contact kan opnemen bij eventuele vragen.

LBK organiseert tal van evenementen: van cantussen en feestjes tot sportevenementen en culturele uitjes. Daarbovenop verzorgen wij de vertegenwoordiging van onze studenten bij de faculteit en staan wij in contact met interessante bedrijven. Ook internationale studenten worden bij ons goed ontvangen door de werkgroep Internationaal. Onze vice-preses en preses overzien de interne werking en onderhouden relaties met de andere kringen van Leuven.

Wie rustig een koffietje wil drinken of een broodje wil eten, kan terecht in de Baarr, gelegen in het Kasteelpark van Arenberg. Daarna gezellig een pintje of colaatje drinken kan in onze fakbar de Gnorgl. Dit academiejaar staat er voor jullie een gloednieuwe Gnorgl klaar, aangezien wij deze zomer verhuisd zijn!

Samen proberen wij onze startende studenten bio-ingenieurswetenschappen zo goed mogelijk te helpen met al hun vragen. Voor vragen over jullie cursussen kunnen jullie terecht bij onze werkgroep cursusdienst. Heb je technische problemen met de site of de examenwiki, aarzel dan niet om onze ICT-verantwoordelijke te contacteren. Tot slot kunnen onze eerstejaars studenten terecht bij de werkgroep Onthaal, die hen helemaal wegwijs maakt in het leven van een student bio-ingenieurswetenschappen. 

Neem gerust contact op met info@lbk.be bij verdere vragen!