Onthaal


Welkom op de pagina van de werkgroep 'Onthaal' van LBK! Naar jaarlijkse gewoonte zetten we het spetterende jaar in met een onthaalweekend voor de toekomstige studenten bio-ingenieur. Ben je geïnteresseerd? Lees dan zeker nog even verder!

Wie zijn wij? LBK staat voor Landbouwkring. Wij zijn de studentenvereniging geassocieerd met de faculteit bio-ingenieurswetenschappen aan de KUL. Wij, Onthaal, zijn de werkgroep die instaat voor het ontvangen en rondleiden van de (toekomstige) eerstejaarsstudenten aan onze faculteit. Dit doen we onder meer door het organiseren van het onthaalweekend! Waarom je naar het onthaalweekend moet komen: Omdat dit een supertoffe driedaagse wordt waar je al snel nieuwe vrienden maakt waardoor je meteen mensen kent om je eerste schooldagen mee door te brengen. Verder leer je de onthaalwerkgroep kennen die het hele jaar voor jullie zal klaar staan met antwoorden op al jullie vragen en onvergetelijke activiteiten. En natuurlijk omdat je anders nog heel je studentencarrière spijt zal hebben dat je dit hebt moeten missen.

Wanneer? Het onthaalweekend gaat door van woensdag 16 september vanaf 14uur tot vrijdagmiddag 18 september.

Waar? Op een super locatie te Nieuwkerke met voldoende plaats waar we ons volledig gaan kunnen uitleven! Adres: Dranouterstraat 24, 8950 Heuvelland .

Hoe inschrijven? Inschrijven kan tot de dag voor het weekend (indien nog niet volzet) door een mailtje te sturen naar onthaal.verantwoordelijke@lbk.be.

Vermeld in je mailtje zeker volgende zaken: Naam, voornaam Gsm-nummer. Of je mee de trein neemt via een onthaalpunt (Hasselt, Leuven of Antwerpen-Centraal) of met de auto komt, of je vegetariër bent of allergieën hebt . Hierna zal je een bevestigingsmail krijgen zodat je zeker weet dat je bent ingeschreven. Als je na 3 dagen nog steeds geen bevestiging hebt ontvangen, mag je een 2de mailtje sturen! De prijs wordt later gecommuniceerd. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt! Bij vragen kan je ook steeds terecht bij de onthaalverantwoordelijke, Magdalena (+32471214382).

Wat krijg ik hier allemaal voor?

Wat mag ik niet vergeten?

Hoe geraak ik daar? Met de trein: Opdat jullie niet alleen tot het verre Nieuwkerke moeten reizen, staat onthaal voor jullie klaar! In het station van Hasselt, Leuven en Antwerpen-Centraal zal er een onthaalteam jullie opwachten in hun opvallende, witte labojassen.