Student Junior Engineer

Als ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau begeleiden we de projecten van onze klanten van A tot Z, van voorproject tot opvolging. Aan de hand van een open gesprek en jouw interesses bekijken we voor welk project en binnen welke divisie jij als Student Junior Engineer kan ingezet worden.

Je bent nog aan het studeren als bio ingenieur. Of je bent aan een schakeljaar of thesis bezig. Maar je wil alvast wat ervaring opdoen als junior engineer.

Als teamplayer realiseer je samen met je team de uitdagende opdrachten van onze klanten en ondersteun je onze projectleiders. Met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, een open ingesteldheid en communicatieve vaardigheden ben je ook als student snel lid van onze Sweco familie.

Sweco biedt jou een springplank naar een opwindende carrière.
Als jonge, enthousiaste student bieden we je de mogelijkheid om je kennis meteen in de praktijk om te zetten en ervaring op te doen.
Als Sweco medewerker geniet je van de voordelen van een internationaal bedrijf maar met een aangename dynamische team- en werksfeer.
Je wordt direct actief ingeschakeld in alle facetten van een project, zodat je stapsgewijs je vaardigheden kan ontwikkelen.

Kickstart jouw carrière in een leuke en boeiende omgeving en draag zo jouw steentje bij aan onze missie “Transforming Society Together”.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*