Baarr

Voor een echte bio-ingenieur is er alvast geen twijfel: de Baarr is de place to be! Je kan hier terecht op elk vrij moment van de dag. Tussen de lessen door kan je hier een koffietje drinken en eens goed babbelen met je studiegenoten. Als je ’s morgens tijdig je broodje hebt besteld ligt deze voor jou rond de middag klaar. Naast de pauzebar wordt de Baarr ook gezien als een echt studentencafé omwille van haar uitgebreide assortiment van speciaalbieren. Om nog niet te spreken van de lage prijzen waaraan ze aangeboden worden!

Ward Boven en Hanne Ottenbourgs zijn dit jaar de verantwoordelijke van deze keet. Ze proberen met hun geweldige team van tappers er alles aan te doen om zelfs in tijden van corona een goede service te leveren aan hun klanten.

Ben je een student bio-ingenieur en geïnteresseerd om eens te tappen met het team? Contacteer dan één van deze twee kleppers op hun e-mail adres: baarr.verantwoordelijke@lbk.be of stuur hen een berichtje op facebook!

Praktische informatie over de werking van de Baarr (tafels reserveren, broodjes bestellen, Bonsai, prijslijst) vind je op deze pagina.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*