Cultuur

Hi, wij zijn cultuur!

Wat doen we? Wij voorzien in alle activiteiten in verband met zang, muziek, dans en toneel, (behalve Revue en Interfacultaire Rockrally).

Welke activiteiten? Een diverse verzameling waarbij velen wel een activiteit van leuk vinden.

LBK KOOR: elke week komt het koor op woensdagavond samen. In het eerste semester zingen ze Kerstliedjes om op de Kerstmarkt te kunnen voorbrengen. In het tweede semester worden de liedjes gevarieerder. De sfeer zit altijd goed, dus kom zeker eens kijken.

DANSLESSEN: elk semester op donderdagavond worden danslessen samen met aangeboden. Deze zitten altijd vol, dus wees er snel bij. Dit jaar wordt het in het eerste semester Jive en in het tweede semester de Chachacha. 

IMPRO: nieuw dit jaar zijn de improsessies die op dinsdagavond aangeboden zullen worden. Het zijn eigenlijk acteeroefeningen waar geen regels gelden. Zelfs indien je dit nog nooit gedaan hebt, is het echt een aanrader.

KERSTMARKT: elk jaar wordt een Kerstmarkt georganiseerd waar je warme choco en jenever kan drinken en brownies kan eten. Het koor is aanwezig net als de buurtbewoners. Het is een gezellige bedoening en de opbrengst gaat naar een goed doel. 

CULTUURQUIZ: elk jaar wordt in het tweede semester de LBK-quiz georganiseerd, eentje die de echte quizzers niet mogen missen.

CULTUURREIS: in het tweede semester is er het fenomeen de ‘cultuurrreis’. Hierbij gaan we een weekend weg naar een stad in het buitenland om die helemaal te verkennen. Indien dit jaar afgelast, wordt een alternatief aangeboden.

CONCERTO: na de paasvakantie worden de Gouden Krijtjes uitgedeeld voor de proffen tijdens het Concerto. Hier kunnen alle muzikanten hun talenten kwijt en zal je wellicht het koor ook zien passeren. Hebt je nog ergens een stoffige gitaar of doedelzak liggen, aarzel dan niet deze af te stoffen want alle deelnemers zijn welkom.

WINETASTING: in het eerste semester zorgt een kenner voor een uitgebreide uiteenzetting over de finesse van de wijnproeverij. Dit jaar zal deze helaas niet kunnen doorgaan.

Dit en nog veel andere kleinere activiteiten worden doorheen het jaar georganiseerd, van een gezellige filmavond in de Baarr tot een natuurwandeling door Heverleebos. Dus kijk zeker ook naar de facebookpagina LBK Cultuur om op de hoogte te blijven.

Waarom? Omdat we diverse activiteiten voor allerlei soorten mensen willen aanbieden.

Wie? Fijne mensen. Jij mag er ook bij!

Wie is welkom? Iedereen.

We wensen je een goeie tijd met LBK!

Groetjes
Cultuur

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*