Cursusdienst

Deze werkgroep zorgt ervoor dat alle studenten Bio-ingenieur van de KU Leuven hun cursussen en handboeken kunnen aankopen aan een voordelige studentenprijs. Ook kan je bij ons leuke LBK gadgets aankopen, zoals de kringtruien en de fietslampjes.

Alvorens we de cursussen en handboeken kunnen verkopen, contacteren we alle proffen die een vak geven aan onze faculteit. Via Color Image en Acco bestellen we respectievelijk de cursussen en de handboeken, die we voor het begin van het jaar klaarleggen in de cudi. Eens de site geüpdatet is, staan we klaar om iedereen van cursussen te voorzien.

Vanaf de eerste week van het academiejaar gaat de cursusdienst open en verkopen we de bestelde cursussen en boeken. In het begin zijn we bijna dagelijks open, naarmate het semester vordert nog maar één keer per week. We stoppen enkele weken voor de blok met de verkoop.

Eind november/begin december doen we een stock telling en geven we de niet verkochte handboeken terug aan Acco. Daarna begint het proces terug voor de vakken van het tweede semester.

Doordat er veel voorbereidend werk is en er veel verkoopmomenten zijn, krijg je een super goede band met je teamgenoten. Deze werkgroep is klein, maar super gezellig. 

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*