Logistiek

Hallo en welkom op de Logistiekpagina

Wat wij allemaal voor jou kunnen doen:

Materiaal: Via ons nieuw ontwikkelde aanvraagsysteem heb je toegang tot al het materiaal dat opgeslagen is in ‘De Garage’. Het aanvraagsysteem bevindt zich op de presidium drive in het mapje ‘Logistiek’ en is dus enkel toegankelijk voor leden met een LBK emailadres. De Garage is een opbergplek die op hetzelfde adres gevestigd is als het Fakhuis en de Gnorgl namelijk Geldenaaksebaan 2. Het systeem is ook uitgerust met een handleiding, een inventaris en een grondplan voor gebruiksgemak.

Transport: Heeft je werkgroep een groot evenement gepland en moet het een hele hoop materiaal van A naar B brengen? Daar kunnen wij mee helpen. Onze kring heeft een eigen camionette (De Kringkar) waar wij al onze logistieke verplaatsingen mee maken. Daarnaast zijn enkel de leden van logistiek en een paar gelukzakken bevoegd om hier mee te rijden. Je krijgt hier met andere woorden ook nog eens een gratis chauffeur bij! Sinds dit jaar kan De Kringkar ook aangevraagd worden via het aanvraagsysteem.

Extra: We zijn verder ook verantwoordelijk voor het regelen van het eetstandje op de jaarlijkse 24urenloop. Kom dus zeker iets eten en/of drinken om onze kring te steunen, want het is altijd cheap en super lekker. Verder zie je ons af en toe eens klussen/knutselen of gezellig een pintje pakken in de Baarr of Gnorgl.

Het Logi-team

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*