Onthaal

Welkom op de pagina van de werkgroep ‘Onthaal’ van LBK! Naar jaarlijkse gewoonte zetten we het spetterende jaar in met een onthaalweekend voor de toekomstige studenten bio-ingenieur. Ben je geïnteresseerd? Lees dan zeker nog even verder!

Wie zijn wij? LBK staat voor Landbouwkring. Wij zijn de studentenvereniging geassocieerd met de faculteit bio-ingenieurswetenschappen aan de KUL. Wij, Onthaal, zijn de werkgroep die instaat voor het ontvangen en rondleiden van de (toekomstige) eerstejaarsstudenten aan onze faculteit. Dit doen we onder meer door het organiseren van het onthaalweekend! Waarom je naar het onthaalweekend moet komen: Omdat dit een supertoffe driedaagse wordt waar je al snel nieuwe vrienden maakt waardoor je meteen mensen kent om je eerste schooldagen mee door te brengen. Verder leer je de onthaalwerkgroep kennen die het hele jaar voor jullie zal klaar staan met antwoorden op al jullie vragen en onvergetelijke activiteiten. En natuurlijk omdat je anders nog heel je studentencarrière spijt zal hebben dat je dit hebt moeten missen.

Wanneer? Het onthaalweekend van 2021 gaat door van woensdag 22 september vanaf 14uur tot vrijdagmiddag 24 september.

Waar? Op een super locatie te Oudsbergen met voldoende plaats waar we ons volledig gaan kunnen uitleven! Adres: Harmonieweg 35, 3670 Oudsbergen (Gruitrode) .

Hoe inschrijven? Inschrijven kan tot de dag voor het weekend (indien nog niet volzet) door een mailtje te sturen naar onthaal.verantwoordelijke@lbk.be.

Vermeld in je mailtje zeker volgende zaken:

     Naam

     Voornaam

     Gsm-nummer

     Of je mee de trein neemt via een onthaalpunt (Leuven of Antwerpen-Centraal) of met de auto komt

     Of je vegetariër bent of allergieën hebt.

     En het antwoordt op deze vraag (om jullie al wat in de stemming te brengen):

Hierna zal je een bevestigingsmail krijgen zodat je zeker weet dat je bent ingeschreven. Als je na 3 dagen nog steeds geen bevestiging hebt ontvangen, mag je een 2de mailtje sturen! De prijs wordt later gecommuniceerd. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt! Bij vragen kan je ook steeds terecht bij de onthaalverantwoordelijken, Alexia (+32 476 09 09 92) en Wander (+32 471 53 38 40).

Wat krijg ik hier allemaal voor?

      2 keer ontbijt, middageten en 2 overheerlijke diners.

      Duizenden spelletjes, weetjes, tips, onvergetelijke momenten en vrienden voor het leven!

       Een cantus! (Huh?! Wat is een cantus?) => Héél fijn dus

       Met cantus (Latijn voor zang; meervoud: cantus) wordt gedoeld op een studentikoos zang- en drankfestijn, vaak in verenigingsverband. Een cantor is hier een voorzanger. Het hoofddoel van een cantus is verbroedering, kennismaking met medestudenten aan de hand van samenzang, en gezamenlijke alcoholconsumptie met een stiefel (laarsvormig bierglas). (Wikipedia, z.d.)

Wat mag ik niet vergeten?

      Lunchpakket voor woensdagmiddag. Kleding die vuil mag worden. Propere kledij en een warme trui voor ’s avonds. Verkleedkleren: wordt nog gecommuniceerd.

      Matje/veldbed/luchtmatras, slaapzak, kussensloop + kussen (!!)

      Keukenhanddoek, wc-rol, handdoek, toiletgerief

      Zakgeld voor een codex (10 euro) en voor wat drankjes de eerste en laatste avond (bij de cantus is de drank inbegrepen in de prijs!)

      Een go-pass of andere treinticket

      Gsm-oplader

      Loop-/sportkleren voor de sportievelingen

Hoe geraak ik daar? Met de trein: Opdat jullie niet alleen tot het verre Oudsbergen moeten reizen, staat onthaal voor jullie klaar! In het station van Leuven en Antwerpen-Centraal zal er een onthaalteam jullie opwachten in hun opvallende, witte labojassen. Je kan uiteraard ook zelf je vervoer regelen!

Hopelijk zien we je daar

Tot dan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*