Sport

Dag gemotiveerde boerenkotters!!

Heb jij naast al dat feesten, cantussen, hangen in de Baarr en Gnorgl, … ook wel eens zin om iets gezonds en sportiefs te doen? Dan ben je hier bij de juiste pagina aanbeland!! Met Sport organiseren wij doorheen het jaar een heel assortiment aan sportactiviteiten, met de bedoeling iedereen warm te maken om eens te gaan sporten. Like zeker onze Facebookpagina ‘LBK Sport’ om van alles op de hoogte te blijven!

Laten we beginnen met ons meest belangrijke evenement van het jaar, de 24 URENLOOP. Gedurende 24 uur, lopen we een estafette rond de atletiekpiste, met als bedoeling het grootste aantal rondjes te lopen. Al jaren voeren wij met LBK hier de strijd tegen Ekonomika, voor de 3de plaats. Dit jaar is deze van ons! Het was spannend maar we hebben er hard voor gestreden! Heel veel sfeer en lopers die loper voor de eer! Wat wil je nog meer? LBK 3 de  plaats shalalalaaa Om ons elk jaar voor te bereiden organiseren wij voor de 24 urenloop 2 keer per week een WOUDLOOPTRAINING aan het Sportkot. Afspraak op maandag en woensdag om 20u aan gebouw de Nayer! Na de 24 urenloop gaan we verder met de woudlooptrainingen, dan nog enkel op maandag. We gaan voor langere afstanden, en wagen ons in de bossen van Heverlee! Meer info vind je in de Facebookgroep ‘Woudlopers’.

Meer fan van ploegsporten dan van lopen? Schrijf je dan in voor 1 van de SPORTTEAMS VAN LBK! Wij doen mee aan de IFB (Interfacultaire beker), met zowel mannen- als vrouwenteams in veldvoetbal, zaalvoetbal, basketbal en volleybal! Verder hebben we ook een ultimate frisbee team, waarmee we o.a. met VTK een competitie spelen. Dus schrijf je zeker in in 1 van de deze sportteams, veel onvergetelijke wedstrijden verzekerd!!

Hiernaast hebben we ook nog SPORT IN DE KIJKER!! Hierbij bieden wij vanaf november enkele initiaties aan in minder bekende sporten. Elke keer zullen er inschrijflinks verschijnen op de website voor de specifieke sporten. Verder organiseren wij doorheen het jaar ook nog schaatsen, Highlandgames, Survival of the Student …

Tenslotte hebben we ook onze SKIREIS! De ideale manier om de examens uit je hoofd te zetten na 2 maand studeren, is gaan skiën met LBK! We vertrekken op de laatste vrijdag van de examens voor een reis vol plezier, skiën en feesten! Kijk uit naar ons skireisevenement op Facebook voor meer info!

Heb je nog vragen over onze sporten, of gewoon nood aan een babbeltje? Aarzel dan niet om ons aan te spreken! Je mag ook altijd een mailtje sturen naar sport.verantwoordelijke@lbk.be (Steven Volders). 

Sportieve groeten van het LBK-Sportteam

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*